Smykker i Ebeltoft

Vores smykker og butik i Ebeltoft

Ebeltoft Guld og Sølv er din lokale guldsmed i centrum af Ebeltoft. Vi har en lang række smykker og ure med fokus på dansk design. Vi udskifter løbende vores sortiment, så du altid kan finde spændende nyheder og nye designs i butikken. Vi værner om kvalitet og kundetilfredshed. Vi ønsker, at vores kunder kan mærke det. Vi bestræber os på at give den bedste service overhovedet.

Er du på udkig efter en gave, er vi det oplagte valg. Hvis du har behov for gode råd og vejledning, kan du være sikker på, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den helt rette gave. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med, når vi ses i butikken. 

 

Landsdækkende bytteservice

Vi er medlem af Dansk Guldsmede Forening, og derigennem også garant for at smykker købt hos os eller et andet medlem af foreningen kan byttes til en anden vare inden for 30 dage, når blot varen er forsynet med bytteservice mærket og indleveres i ubeskadiget original emballage.

Butikkens passion for smykker i Ebeltoft

I mange år har Ebeltoft Guld og Sølv hjulpet en bred vifte af kunder inden for salg af smykker og reparation af samme. Vi har en stor passion for smykker og ure samt at vejlede kunder, så de gør et fantastisk fund. 

Vi prioriterer at have en lang række danske mærker og modeller. Vi har alt i lækre og moderne smykker, ure og meget mere. Vi udvælger altid nøje vores udvalg i butikken, så vi udelukkende har smykker af den bedste kvalitet og i flotte designs.

Indehaveren er i dag Jane Schmidt, som overtog Ebeltoft Guld og Sølv i 2016. Siden 2016 er det gået stærkt og butikken har udviklet sig til at være en hyggelig, jordnær butik, som værner om kundeservice og kvalitet.

Besøg din guldsmed i Ebeltoft

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores smykker, er du velkommen til at kigge forbi butikken i Ebeltoft eller ringe til os. Vi ser frem til at høre fra dig.